donderdag 26 augustus 2010

Watje

Ik ben een watje.

Vandaag ben ik met de auto naar kantoor, terwijl het de bedoeling was te gaan fietsen. Heel erg is dat niet, maar mijn collega Theo is nog niet op kantoor, en dat betekent dat hij waarschijnlijk wél met de strada op pad is. En dat is pijnlijk. Het is nu officëel, ik ben een watje.

Achteraf is het wel verklaarbaar. Ik heb vanmorgen de buienradar bekeken voor mijn vertrek na doemberichten gisteren over de Moesson des doods. Moet je ook niet doen, en gewoon gáán.
Denk dat ik hem straks maar hartelijk uit ga lachen omdat 'ie zo nat geworden is. Voel ik me vast wel weer wat beter door :)

4 opmerkingen:

 1. Hoi Erwin,

  Ik ga nu ook gewoon weer met de Alleweder, ik vind het best leuk om door de regen te rijden, allen word je hooft een beetje nat.
  als je 15 jaar triatlons heb gedaan ben je ook niet bang meer voor water.

  Groet Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beter een watje dan soppende sokken
  mvg
  Ron

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook met m'n Panda gegaan helaas.
  Reden was -behalve de regen- een verstoorde nachtrust door een draaiende wasmachine boven me (om 11:30!).
  "Maar we moeten morgen naar de camping!" -'verklaarde' de bejaarde man.
  Zie je dat ome Mick geen 'kort lontje' heeft?
  Grrrrroeten !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie was ik ook alweer... oja! YL26 augustus 2010 om 23:59

  Laten we het een gemiste kans noemen maar je krijgt waarschijnlijk nog voldoende gelegenheid om je kans alsnog te grijpen.
  Ik sluit mij dan ook aan bij Jan Reus, het is een ervaring apart met echt nat weer in de alleweder, ook ik vind het eigenlijk erg leuk al maak ik mij wel altijd wat meer zorgen over het zicht van al die halfwakkeren achter hun druk wapperende ruitenwissers (en dit weer geeft ook in het verkeer kortere lontjes...:). Het ging vanmorgen echter zo tekeer dat ik zelf soms net op tijd een fietser voor mij op zag doemen. En zo'n dakje op je fiets is natuurlijk leuk maar met zulke stortregens word je daaronder ook gewoon nat. Wel indirect, het water wordt langs de dakrand omhoog geduwd door de rijwind en laat dan vlak voor je gezicht los om in een mooi straaltje in je gezicht te landen. Hé, dat stond niet in de folder...?!! O, mag ik dan nog even off-topic? Of wordt het hoog tijd dat ik mijn eigen space ga creëeren haha.. Voor ik mijn FAW kocht was ik BIJNA de eigenaar van Jan Reus zijn FAW. Ik herkende opeens de fiets op de foto's bij 'het begin'! Ik ben met aanhanger en geplunderde rekening naar het zuiden des lands gereden, heb daar proef gereden en besloten het niet te doen. Er moest namelijk duidelijk veel aan gebeuren en daar had ik niet de zin in en/of mogelijkheden toe. Jan, als je zover gekomen bent met lezen: mijn complimenten hoe je deze FAW hebt omgetoverd! Ik heb daar toen de juiste beslissing genomen, hij is veel beter af bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen