maandag 23 augustus 2010

Welkom terug!

Vandaag de eerste post-vakantie forensrit uitgevoerd. En het lijkt wel of de natuur me iets probeert te vertellen...
Welkom terug in ons kouwe kikkerland Hahahahahahahaaaaaa

Het is trouwens al weer schemerig 's ochtends om 05:50...

7 opmerkingen:

 1. Hèhè, the story continues... was al bang dat je van je geloof was gevallen. Goeie vakantie gehad? Vanmorgen was idd bar en boos, zelfs onder mijn versatile dakje hield ik het hoofd niet droog. Maar daar zit nou net een stukje van de charme, bijna niets meer kunnen zien tegen weer en wind en dan toch 34 op de klok houden, op een lange lege polderweg uiteraard. Veel succes met fietsen, als je van augustus een nieuwe recordmaand weet te maken ben je echt een held...:) YL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga erwins's verhaaltjes eventjes bij lezen:P
  was idd een goed begin van de week hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha. Ja, was een heerlijk begin. Terugweg was aanzienlijk beter. Windkracht 6 van opzij/achter en geen regen :)

  Enne... Ik maak me geen illusies hoor; Augustus wordt een all-time-low ;-)

  De vakantie was HEERLIJK. 3 Weken zonneschijn in Dalyan, Turkije. Kan ik er weer een jaartje tegenaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker man, ben zelf ook naar Turkije geweest maar dat is al weer héél lang geleden. (juni)
  Maar wat doet dat nou op de klok, windkracht 6 schuin op de staart? Ik neem aan dat je vol meetrapte en de max eruit hebt gehaald...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt me wel nieuwsgierig hoor. Een Flevobike Alleweder-rijder met versatile-dakje, die op (Flevo?) polderwegen rijdt, ook in Turkije op vakantie gaat... Wie bent U eigenlijk?!

  :)

  Ik heb me maandagmiddag keurig gedragen. Netjes gestopt voor rood licht (nu ja, meestal dan...) en niet te snel over de fietspaden gejakkerd. Heb het niet exact bijgehouden, maar ik denk dat ik op sommige rechte wind-mee stukken iets boven de 40 km/h zat zonder al te veel kracht op de pedalen te hoeven zetten. Van de verschillende bruggen (A'Dam Rijnkanaal, Hollandse Brug) af zal dat net boven de 50 km/h geweest zijn. Normale kruis-snelheid ligt zo rond de 30 km/h ('s middags). 's Morgens gaat het allemaal wat minder hard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha...heel netjes en wel zo verstandig! En ja sorry, is lees graag andermans verhalen maar heb zelf geen enkel online-profiel. Digitaal onvindbaar mag dat heten geloof ik...:) Waar ik wel dagelijks te vinden ben is in mijn FAW tussen Zeewolde en Amersfoort (32 km enkel), de ene dag heen, de andere dag terug. De andere dagelijkse enkele reis gaat per auto zodat ik mijn autokm's met 50% beperk maar toch altijd een auto op het werk heb staan voor onvoorziene omstandigheden. Vanaf mijn eerste VM-visioen tot aan nu ben ik helemaal bevangen van mijn FAW en trap ik hem zwaar gemotiveerd van A naar Z en weer terug. Dat er een waar VM-virus bestaat bewijst alle vindbare info welke ik graag volg en gebruik voor eigen modificaties, reparaties en keuzes (banden bijvoorbeeld).
  Ondanks verouderd en technisch voorbij gestreefd geloof ik nog steeds in de efficiëntie van de FAW en ben ik van plan er nog zeker een aantal jaren in rond te rijden. Tuurlijk komt er dan ook bij mij een Strada of een Quest maar voorlopig krijg je mij nog niet uit mijn koekblik op wielen...:) (voldoende info zo? mocht je eens van plan zijn op een zaterdag naar Dronten te rijden laat het weten, wellicht komt het uit en sluit ik bij Zeewolde aan :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mensen zonder on-line profiel? Bestaan die wel? Ik heb ze wel eens gezocht (met Google), maar niet gevonden...

  ;-)

  Is een leuk stukje: Amersfoort - Zeewolde. En leuk dat je het met de FAW doet. Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft de efficiëntie van de FAW. Met de veel lagere aanschafprijs van de FAW ten opzichte van elke willekeurige nieuwe of 2dehands moderne VM zit je al snel aan de voordelige kant van de balans. En qua snelheid doet de FAW niet eens zo heel veel onder voor die van bijvoorbeeld de strada.

  Nadeel van altijd een auto op kantoor hebben staan lijkt me wel, dat je niet altijd een auto thuis voor de deur hebt. Hoewel... Ik heb recent een jaar zonder auto geleefd, en dat valt best te doen :)
  Mijn eerstvolgende tocht naar Dronten zal zijn om de Strada af te halen :) Ergens in October. Kijk er al naar uit vanaf het moment dat ik de bestelling gedaan heb!

  BeantwoordenVerwijderen